Atelier BoraBeau Art Gallery

#modernart #books #lounge #colour #happiness #getinspired #justpopin #welcome

3 G8 A8845

Filosofie

#contemporaryart   #lifestylebooks   #luxurygifts   #affordable   #energy   #optimism   #colour   #artlounge   #withatwist   #Assouline   #Taschen   #Waft   #amazingspace700m²   #warmwelcome   #affordableart   #events   #you

Breng een bezoek aan onze galerie & lifestyle bookstore en ontdek wat je al jaren zocht !


3 G8 A8920

Respect voor onze kunstenaars

Borabeau investeert zeer actief in de relatie mét en de toekomst vàn haar kunstenaars, een eclectische mix van gevestigde waarden en jong toptalent met wie we een actieve en duurzame relatie onderhouden. Stuk voor stuk zijn het hedendaagse getalenteerde, gepassioneerde en originele artiesten die verrassen en boeien. Borabeau zorgt ook voor de organisatie van maatschappelijke kunstprojecten in binnen- en buitenland.

I Borabeau 1

Respect voor onze klanten

Dankzij onze bezoekers en klanten hebben wij de kans onze galerie & lifestyle bookstore verder uit te bouwen. Wij willen eerst en vooral naar u luisteren, om de beste service te kunnen bieden, u een warm gevoel te geven, en tegelijk te zorgen voor begeleiding en professioneel advies, met mogelijkheid tot vrijblijvende presentatie van de werken die u interesseren in uw woon- of werkomgeving. Wij nemen dus graag de tijd voor u, bij ons of bij u. Tot binnenkort !